İstanbul Gelişim Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu ve Teknoloji Transfer Ofisi Görüşmesi

tto_ieee

Etiketler : tto_ieee,

İstanbul Gelişim Üniversitesi IEEE Öğrenci topluluğu ile Teknoloji transfer ofisiyle 12.10.2017 saat 12.15'de mühendislik mimarlık fakültesi bölümlerinde okuyan öğrencilerle yapılabilecek proje ve çalışmalarla ilgili görüşme gerçekleştirildi. Görüşme sonunda gönüllü öğrencilere kodlama, Arduino kartları ve yazılımı hakkında eğitimler verilip kararlaştırılacak projeler üzerinde çalışmalar yapılmasına karar verilmiştir. Toplantılarımız yeni projeler geliştirmek üzerine devam edecektir.

Öğrencilerimizin üniversite eğitimleri sırasında aynı çatı altında bulunacağımız süreyi en verimli şekilde değerlendirmeleri için Teknoloji Transfer Ofisi farklı odaklar altında öğrenciler için faydalı hizmetler geliştirmektedir. IGUTTO, öğrencilerin fikirlerini  projeye dönüştürebilme yollarını göstermek içn, projelerini endüstriyel düzeye getirmek için ve ofisin bu yolda onlara verdiği destekleri anlatmak için  yeni öğrencilerini bekliyor.

İletişim için: IGU Mühendislik Fakültesi D Blok Lab 101.