Uluslararası Robot Yarışması ROBOCHALLENGE' da İstanbul Gelişim Üniversitesi Başarısı

ROBOCHALLENGE IGU

Etiketler : ROBOCHALLENGE IGU,

Romanya' da düzenlenen Uluslararası Robochallenge 2017 robot yarışmasında İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak Çizgi izleyen kategorisinde son turda final yarışmalarına kalan 16 robot içerisinde 8 adet robotumuz yarışmıştır ve 4. lük elde edilmiştir. Drone kategorisinde 3. lük elde ettik. Danışman Hocamıza, TTO Ekibine ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden Danışman Hocamız Öğr. Gör. ÖMER MEŞEDİLCİ, Teknoloji Transfer Ekibinden arkadaşlarımız Furkan YILMAZ, Umut UZ, Muhammet Ömer ERDOĞAN, Muhammet Mustafa YURDAKUL ve Muhammet Kerem TÜRKEŞ ve öğrenci arkadaşlarımız Umut ÖZSOY, Mertcan BULKAN, Batuhan ONAYLI, Muhammed Aydın METİN, Fatih Alperen GÜLER ve Utku URAL'a üniversitemizi temsil etmek için ROBOCHALLENGE robot yarışmalarına katılmışlardır ve başarıların devamını dileriz.