2021 yılı İGÜ Yaz Uzay Okulu Başvuruları Başladı

2021 yılı İGÜ Yaz Uzay Okulu Başvuruları Başladı

İGÜ Yaz Uzay Okulu

İstanbul Gelişim Üniversitesi 2021 Yılı Yaz Okulu Kayıtları Başlamıştır. Kayıt formu link bilgisi burdadır.  Etkinliklerimiz iki hafta sürecektir. Bu yılının konusu Uzay, teknoloji ve yapay zekadır. Etkinlikler Zoom üzerinden yapılacaktır. Aşağıda etkinlik detayları ve başvuru bilgileri verilmiştir.

• Kayıt link bilgisi burdadır.
  • Lütfen bilgilerinizi doldururken verdiğiniz bilgilerin doğru olduğunu kontrol ediniz.
  • Ek bilgilendirmeler olursa e-posta adresinizden yapılacağından, e-posta adresinizi sık sık kontrol etmenizi rica ederiz.
  • Tercih ettiğiniz gün ve saati lütfen takviminize not almayı unutmayınız.
  • Formu doldurduğunuzda bilgileriniz otomatik olarak sistemimize düşmektedir.
  • Derslerin zoom linkleri e-posta adresinize gönderilecektir. Formda belirttiğiniz e-posta adresi ve telefon numarası üzerinden sizinle iletişime geçileceğinden bu bilgilerin doğru olması gerekmektedir.
  • Herhangi bir sorunuz olursa 0535 025 46 79’u arayabilirsiniz.