5. Uluslararası Ekonomi ve Finans Konferansı, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Online Düzenlenecek

Konferans

Gelişim - UWE 5. Uluslararası Ekonomi ve Finans Konferansı, İstanbul Gelişim Üniversitesi ve İngiltere'nin The West of England University (UWE) iş birliği ile 25-26 Mayıs 2021 tarihlerinde online olarak düzenlenecek.

Gelişim Haber
Konferansta uluslararası katılımcılar ekonomi ve finans alanlarında pandemi sonrası dönemde dünya ekonomisinde karşılaşılan sorunları ve gelişmeleri değerlendirme, görüş ve araştırmalarını paylaşma olanağı bulacaklardır.

Uluslararası katılımcıların aralarındaki akademik etkileşimler sayesinde gerek araştırma alanında gerekse iş hayatında işbirliği yapılmasına da olanak sağlanacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.