Türkiye’nin En Büyük Onlıne Siber Güvenlik Yaz Kampı Başlıyor!

Türkiye’nin En Büyük Onlıne Siber Güvenlik Yaz Kampı Başlıyor!

Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi tarafından, siber güvenlik alanında ihtiyaç duyulan insan kaynağını yetiştirmek ve niteliklerini geliştirmek amacıyla her yıl düzenlenen SİBER GÜVENLİK YAZ KAMPI, bu yıl 2-6 Ağustos tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde düzenlenecek SİBER GÜVENLİK YAZ KAMPI’nda eğitimler, Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi üye firmaları tarafından verilecektir.

Siber güvenlik alanında kariyer yapmak ve yeteneklerini geliştirmek isteyen Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerinin başvurabileceği kampta, 19 farklı eğitim arasından seçiminizi yapıp, uzman eğitmenlerden eğitim alma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Detaylı bilgilendirme ve kayıt için link.