“Hibe programları, proje yazımı ve üniversite sanayi iş birliği” semineri

“Hibe programları, proje yazımı ve üniversite sanayi iş birliği” semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Uygulama ve Araştırma Merkezi “Hibe Programları, Proje Yazımı ve Üniversite Sanayi İş Birliği” adlı seminerini Ankara Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü ve TTO Yöneticisi Şebnem Doğan’ın anlatımı ile gerçekleştirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi GSF Erasmus Toplantı Salonu’nda gerçekleşen seminer TTO Müdürü Baki Koyuncu’nun açılış konuşması ile başladı. Hibe programları proje başvuruları ve proje yönetimi konulu oturum ile başlayan etkinlik üniversite-sanayi iş birliği ve girişimcilik (ticarileştirme, şirket kuruluşu, yatırım vb.), Fikri Mülkiyet Hakları (FMH) yönetimi ve lisanslama konulu oturumlar ile devam ederek son buldu.