Uçan Araba Tusi Yeniden MÜSİAD EXPO'DA!

Uçan Araba Tusi Yeniden MÜSİAD EXPO'DA!

Türkiye’nin en önemli teknoloji etkinliklerinden biri olan ve büyük ilgi duyulan MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı, TÜYAP İstanbul'da bu yıl 5-8 Kasım 2022 tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açtı. Çok sayıda teknolojinin tanıtıldığı fuarda uçan araba Tusi, yapısı ve tasarımıyla ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Müstakil Fuarcılık tarafından düzenlenen MÜSİAD EXPO 2022 Fuarı, 2 - 5 Kasım 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Fuarın aktif katılımcılarından biri olan İstanbul Gelişim Üniversitesi, Teknoloji Transfer Ofisi mühendisleri ve öğrencileri tarafından geliştirilip prototip olarak ürettiği uçan araba TUSİ ile fuarda yerini aldı. Çok sayıda katılımcının ve ziyaretçinin olduğu fuarda “uçan araba” TUSİ yaş fark etmeksizin herkeste büyük ilgi uyandırdı. TTO tarafından henüz üzerinde çalışılan Zirai İlaçlama Drone’u (ZİHA) görselleri de büyük ilgi çekti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi  Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Abdulkadir Gayretli ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Bahri Şahin, Fuar standımızı ziyaret edip destek vermişlerdir.