Teknoloji Transfer Ofisi

Uçan Araba Tusi Yeniden MÜSİAD EXPO'DA!

1.   Teknoloji Transfer Ofisi
  2. Haberler

Uçan Araba Tusi Yeniden MÜSİAD EXPO'DA!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Müstakil Fuarcılık tarafından düzenlenen MÜSİAD EXPO 2022 Fuarı, 2 - 5 Kasım 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Fuarın aktif katılımcılarından biri olan İstanbul Gelişim Üniversitesi, Teknoloji Transfer Ofisi mühendisleri ve öğrencileri tarafından geliştirilip prototip olarak ürettiği uçan araba TUSİ ile fuarda yerini aldı. Çok sayıda katılımcının ve ziyaretçinin olduğu fuarda “uçan araba” TUSİ yaş fark etmeksizin herkeste büyük ilgi uyandırdı. TTO tarafından henüz üzerinde çalışılan Zirai İlaçlama Drone’u (ZİHA) görselleri de büyük ilgi çekti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi  Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Abdulkadir Gayretli ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Bahri Şahin, Fuar standımızı ziyaret edip destek vermişlerdir.