Kanal24 Yayınlanan Teknoalan Programına Konuk Olduk

Kanal24 Yayınlanan Teknoalan Programına Konuk Olduk

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi olarak Kanal24 kanalında yayınlanan Tekno Alan programının 27.01.2018 tarihli yayınına konuk olduk.  Merve Maviş Sunay’ın sunumuyla yayınlanan program için İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi bünyesinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında keyifli bir çekim gerçekleştirildi. Program süresince TTO tarafından yapılan model uçak çalışmaları ve bu çalışmaların sonucunda tasarlanıp hayata geçirilecek jet tribünlü insansız hava aracı tanıtıldı. Ayrıca ulusal ve uluslararası robot yarışmaları için tasarlanan robotlar, Rusya ve Çin’de yarışmalara katılan savaş robotları, araçlarda çarpışma şiddetini azaltmayı sağlayan yardımcı fren sistemi, bilgisayar ortamında tasarlanan şekli pankek olarak pişirilmesini sağlayan Kekmatik makinesi ve yazılımı projeleri hakkında söyleşi gerçekleştirildi.