HORIZON-MISS-2024-CROSS-02-01 Çağrısı Çevrimiçi Bilgi Günü

HORIZON-MISS-2024-CROSS-02-01 Çağrısı Çevrimiçi Bilgi Günü

30 Temmuz 2024 tarihinde 10:00-12:00 saatleri arasında, üniversite ve araştırma merkezi temsilcilerimize yönelik olarak "Ufuk Avupa Misyonları çerçevesinde disiplinlerarası çalışmayı yerel eylemlere dönüştürmeyi hedefleyen çağrı”ya ilişkin çevrimiçi bir bilgi günü düzenlenecektir. Etkinliğe konu olan HORIZON-MISS-2024-CROSS-02-01: Experimental local action for EU missions: knowledge institutions as focal points of transdisciplinary research and innovation activities with European outreach çağrısı 15 Mayıs 2024 tarihinde açılmıştır.  25 Eylül 2024 tarihine kadar açık olacak 15 Milyon Avro bütçeli çağrıya ülkemizden proje hazırlığında olan araştırmacıların  TÜBİTAK Ufuk Avrupa Programı koordinatörlük desteklerinden faydalanması mümkün olabilecektir.

Ufuk Avrupa Programı’ndaki misyonların hedefleri, ilgili çağrının kapsamı, sunduğu fırsatlar ile TÜBİTAK tarafından sağlanmakta olan Ulusal İrtibat Noktası hizmet ve destekleri hakkında detaylı bilgi sunulacak çevrimiçi etkinliğe, üniversite ve araştırma merkezi temsilcilerimiz davetlidir.
Etkinlik bağlantısı, etkinlik kayıt formunun doldurulmasını takiben katılımcılar ile paylaşılacaktır. Etkinliğe; https://ufukavrupa.org.tr/form/knowledge-institutions-as-central-hubs-infoday-registration adresinden kayıt olabilirsiniz.

Etkinlik programı;