Savunma Sanayi Eğitim Programı Duyurusu

Savunma Sanayi Eğitim Programı Duyurusu

Savunma Sanayii’nin yapısı ve dinamiklerinin giriş seviyesinde ele alındığı Savunma Sanayi Programları başlıyor! Bu programlar ile öğrenciler, sektör profesyonelleri ve yöneticileri ile etkileşimde bulunarak kariyer planlamalarına yardımcı olacak bilgi ve tecrübeler edinme fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca, programı tamamlayan öğrencilere e-Devlet üzerinden sorgulanabilen SSB ve YÖK onaylı sertifika verilecektir. Programı seçmeli ders olarak alıp üniversitenizde kredi olarak saydırabilirsiniz. Ayrıca savunma sanayii istihdam sürecinde avantaj sağlayabilirsiniz.
Başvuru Esnasında Yüklenmesi Gereken Belgeler:
  • Vesikalık fotoğraf.
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Onaylı not belgesi (transkript) – pdf formatında ve okul tarafından onaylı olmalıdır.
  • Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuç belgesi.
Başvuru esnasında bu belgelerin sisteme eksiksiz ve doğru formatta yüklenmesi gerekmektedir. Eksik veya hatalı belgeler ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
Program Tarihleri:
  • Derslerin Başlama ve Bitiş Tarihi: 02.10.2024 - 02.01.2025
  • Başvuru Tarihleri: 9 Eylül 2024 - 18 Eylül 2024 (mesai bitimine kadar)
  • Sonuçların Açıklanma Tarihi: 27 Eylül 2024
Katılım için belirtilen tarihler arasında başvurunuzu tamamlamayı unutmayın!
Detaylı bilgi için;
Savunma Sanayi 101 Programı