Teknoloji Transfer Ofisi -

1.   Teknoloji Transfer Ofisi
  2. Duyurular

TET PROJE PAZARI

İstanbul Gelişim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezine ait "ÇARPIŞMA ÖNLEYİCİ FREN DESTEK SİSTEMİ" isimli proje, yarışmaya katılan 278 proje içerisinden ön elemeyi geçerek finale kalmıştır.

Proje ön elemeyi geçip finalde yer almaya hak kazanmasından dolayı 2 yıl geçerli olmak üzere $10,000 AWS kredisi almaya hak kazanmıştır.

Ön elemeyi geçen proje sahipleri, jüriler tarafından daha detaylı bir değerlendirmeye alınacak ve toplamda 300.000 TL’lik ödül için değerlendirileceklerdir. Diğer taraftan, bu projeleri paydaş olan yatırım ağlarına, kuluçka merkezlerine ve teknokentlere gönderilecektir. Bu kurumlar görüşmek istedikleri projeleri bildirecek; TET bu toplantıları organize edecektir.

Tüm bu görüşmeler 17-18 Kasım 2021 tarihlerinde Deal Room platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.