TUSAŞ HANGAR Kampüs Başvuruları Başladı!

TUSAŞ HANGAR Kampüs Başvuruları Başladı!

TUSAŞ HANGAR Kampüs ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin iş fikirlerini, ticarileştirilebilir bir iş modeline dönüştürme yolunda kapsamlı destekler sunduğumuz açık inovasyon programıdır. Her dönem ilan edilecek olan konulardaki iş fikrini, HANGAR Kampüs ile altyapı, eğitim ve mentorluk desteklerinden faydalanarak hayata geçirebilirsin.

HANGAR Kampüs, yenilikçi iş fikirlerini iş modeline dönüştürerek ticarileştirme sürecinde genç girişimcilere altyapı, eğitim ve mentorluk (yönderlik) destekleri sağlayan; ekosisteme girişimci mezunlar vermeyi hedefleyen konu güdümlü bir açık inovasyon programıdır.
HANGAR Kampüs İnovasyon Programı kapsamında havacılık ve uzayda yapay zeka ve makine öğrenimi çözümleri konusunda yenilikçi fikri olan üniversite öğrencileri
TUSAŞ Hangar Kampüs sayfasında yer alan başvuru formu üzerinden inovasyon fikirlerini gönderebilmektedir. Son başvuru tarihi 17 MART 2024
Detaylı bilgi için tıklayınız.