İGÜ TTO Ekibi MSB İstanbul Tersanesi Komutanlığı’nı Ziyaret Etti

İGÜ TTO Ekibi MSB İstanbul Tersanesi Komutanlığı’nı Ziyaret Etti

SAHA İstanbul MBA Öğrencileri ve Mezunlarının katılım sağladığı ziyaret 02 Mayıs 2024 Perşembe günü Saat 13:30-15:30 arasında gerçekleştirildi. Ziyarete TTO Ekibi de katılım sağladı. Ziyarette, MSB İstanbul Tersanesi Komutanlığı’nın genel tanıtımı yapılmış olup; bazı ofis, çalışma alanları ve milli donanmada görev yapan MİLGEM TCG İstanbul fırkateyni de ziyaret edilmiştir.

MSB İstanbul Tersanesi Komutanlığı’nın gerçekleştirdiği sunumda, karşılıklı fikir alışverişi yapılmış; ithal edilmekte olan bazı parçaların yerli üretimi konusunda destek beklendiği açıklanmıştır.

Ziyaret kapsamında, ziyarete gelen diğer firmalarla olası iş birlikleri ve ARGE çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunulmuştur.

fyjh