Teknoloji Transfer Ofisi -

1.   Teknoloji Transfer Ofisi
  2. Haberler

SMC Turkey Otomasyon Tarafından 'Merkez Ofis Eğitimi' Düzenlendi

SMC Turkey Otomasyon'un düzenlediği "Merkez Ofis Eğitimi" etkinliği, başarıyla gerçekleştirildi. Etkinlik, okulumuz öğrencilerine ve dışarıdan katılımcılara açıktı ve pnomatik sistem tasarımı, devre elemanları ve güncel teknolojik gelişmeler gibi alanlar hakkında birçok bilgi öğrencilerle buluşturuldu.
Eğitime özel sektörden de katılım sağlandı ve toplamda 205 kişi eğitimden yararlandı.
Etkinlik, İGÜ TTO desteği ve Mekatronik Mühendisleri Derneği (MEKMÜHDER) organizasyonu ile Öğr. Gör. Kübra Erdoğan tarafından koordine edilen SCM Pnomatik Kursu üniversitemizde gerçekleşti. Eğitim, SCM Eğitim Mühendisi tarafından uygulamalı olarak gerçekleştirildi.
Eğitime, Yıldız Teknik Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi gibi üniversitelerden ve mezunlardan da katılımcılar bulundu.

aa

sss